Biologisch tuinieren, moestuin, Zwolle, kweken, groente, fruit, bloemen, kruiden

Huisregels website

Bedankt dat je meedoet op onze site! Reageer vooral; op ons en op elkaar.

Weet jij meer over een onderwerp? Deel je kennis, laat het ons weten. Het is hier niet anders dan op de moestuin, we kunnen van elkaar leren. Maken we feitelijke fouten? Stuur dan gelijk de bron mee waaruit de fout blijkt. We zullen de fout dan zo snel mogelijk herstellen. Zijn er nieuwe ontwikkelingen?, hou ons op de hoogte, laat het weten in een reactie of schrijf zelf een beter artikel. Daar worden we alleen maar beter van.
Maar er zijn ook reacties en artikelen waar we minder blij van worden. Hoewel we zo min mogelijk gebruik maken van de optie om reacties en artikelen te modereren, zullen we dat zeker doen in de volgende gevallen:

  • Als je discriminerende opmerkingen/afbeeldingen plaatst, zoals racistische, seksistische of homofobe opmerkingen/afbeeldingen.
  • Als je in een reactie of artikel doelbewust persoonlijke beledigingen opneemt.
  • Als je grof taalgebruik hanteert.
  • Als je de reactie-plek of artikelen gebruikt als reclamezuil.
  • En als je teksten plaatst waar met alle goede zin van de wereld geen touw aan vast te knopen is.

Schrijf zoveel mogelijk je eigen teksten, of gebruiken materiaal dat beschikbaar is onder een Creative Commons-licentie, of herschrijf een stukje van een andere schrijver op de site en vermeldt van wie het orgineel is.