Cookies


WordPress en Cookies

Op standaard WordPress websites zoals btvoldeneel.nl worden cookies gebruikt voor authenticatie doeleinden, zoals het aanmelden van gebruikers op de website. Ook worden er cookies gebruikt bij o.a. het schrijven van artikelen en commentaar. Een wordpress website draaien zonder cookies werkt niet.

Maarja, volgens Europese wet-en regelgeving moeten we dit melden. Denk je dat we niet te vertrouwen zijn, of heb je een cookiesallergie, verlaat dan zo spoedig mogelijk de site. Daar we alleen maar gebruik maken van standaard WordPress Cookies, heb je niets te vrezen.

Cookies volgens WIKIPEDIA(bron):

“Een cookie of magic cookie is een hoeveelheid data die een server naar de browser stuurt met de bedoeling dat deze opgeslagen wordt en bij een volgend bezoek weer naar de server teruggestuurd wordt. Zo kan de server de browser opnieuw herkennen en bijhouden wat de gebruiker, c.q. de webbrowser, in het verleden heeft gedaan. Een dergelijk historie is bijvoorbeeld voor marketingdoeleinden interessant. Vanwege de privacyaspecten is het gebruik van cookies, dat zich veelal aan het oog van de internetgebruiker onttrekt, in deze situaties omstreden.” Lees verder op WIKIPEDIA