Biologisch tuinieren, moestuin, Zwolle, kweken, groente, fruit, bloemen, kruiden

Informatiemap Biologisch Tuinieren

Dit is de gedigitaliseerde versie van de oude papier versie, hier en daar aangepast in taalgebruik en opmaak. Tuinierders die nog op de oude locatie hebben getuinierd zullen hem herkennen. Gebruik de zoekfunctie op deze site als je gericht naar iets op zoek bent.

infomapfront1.)Wat is biologisch tuinieren

2.)Bemesting

3.)Alternatieve gewasbescherming

4.)Het kweken van planten

Bijlage I:Combinatieteelt

Bijlage II:Plant- en rijafstanden

Bekijk  hier de orginele Informatiemap in PDF.

Er word gewerkt aan een aanvulling in de digitale versie. Er ontbreekt o.a.nog een uitleg over wisselteelt met bijbehorende schema’s en de combinatieteelt en plant- en rijafstand tabellen mogen nog worden uitgebreid.