Kunst en Cultuurroute / Open Tuindag


Beste leden,
Op zaterdag 28 mei wordt van 10.00-17.00 uur de Kunst en Cultuurroute gehouden. Veel kunstenaars, maar ook Hogeschool Windesheim, de wijngaard en De Huppe doen mee. Ook de Biologische Tuiniersvereniging zet het tuincomplex open voor bezoekers.
Op zaterdag 4 juni is het Open Tuindag, van 10.00-18.00 uur. Op die dag zetten door het hele land en ook in België biologische tuinen hun deuren open. We ontvangen bezoekers met thee/koffie. Op deze Open Tuindag staat de Bijenvereniging met voorlichtingsmateriaal op ons complex. Ook zullen Henk Jansen en Roelinka Weigand uitleg geven.
We zijn een vereniging met leden. We vragen daarom van de leden om op die dagen een uurtje of langer aanwezig te zijn op hun tuin om bezoekers uitleg te geven of hun vragen te beantwoorden. Dit is ook een van de doelstellingen van onze vereniging.
Met vriendelijke groet,
bestuur BTVO

 

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.